SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

12 Απριλίου 2020

17 Χρόνια μετά: Το "Ξέρω Τι Ζητάω" των Hi-5 απο την Kianna!

Ακόμα μία διασκευή προστίθεται στη λίστα των διασκευών από καλλιτέχνες επηρεασμένοι απο τις Hi-5!

Το super-hit "Ξέρω Τι Ζητάω" του συγκροτήματος πέρασε στη μνήμη και, από οτι φαίνεται, και στην αιωνιότητα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το τραγούδι ακούγεται ξανά και ξανά μέσα στις δεκαετίες, με αυτή τη φορά, μετά απο 17 χρόνια να κυκλοφορεί ανανεωμένο και διαφορετικά οπτικοποιημένο με τη φωνή της ανερχόμενης 27χρονης τραγουδίστριας Κιάννα (Κωνσταντίνα Ζέρβα).


Με διαφορετική, σύγχρονη μουσική παραγωγή το... "Ξέρω Τι Ζητάω 2020" όπως είναι ο τίτλος του εν έτη 2020, διατηρεί αρκετά στοιχεία των '00s με disco και funky τοποθετήσεις πάνω του, αλλά και το βίντεοκλίπ επίσης να δίνει τον αέρα αυτόν, δημιουργόντας μία άλλη έκδοση απο το πρωτότυπο.

Το βίντεοκλίπ γυρίστηκε στο bar / club Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου, σε ενορχήστρωση-παραγωγή του Konstantinou Borek, ηχογραφώντας σε μουσική και στίχους Niklas Martin Petterson, Haris Goran Andersson και Καρόλου Μπάρκα.

Η πρώτη επιτυχία των Hi-5 "Ξέρω τι ζητάω" αποτελεί διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των early 00s, του Ιταλού DJ παραγωγού Fargetta και της πολύ ταλαντούχας στα φωνητικά, Sara, όπου αποδόθηκε στα ελληνικά από τις Hi-5 και εκτόξευσε τις πέντε κοπέλες κα το συγκρότημα στη κορυφή.

Δείτε και ακούστε το "Ξέρω Τι Ζητάω 2020" απο την Κιάννα


#XseroTiZitao2020 #ΞέρωΤιΖητάω2020 #Kianna #edition


Σχετικά άρθρα:
- Shaya και "Ξέρω Τι Ζητάω" στα MAD Video Music Awards 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •