SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

21 Αυγούστου 2020

Marlain: Μιλάει για τη διάλυση των Hi-5, την επανένωση τους, αλλά, και τη ζωή της στην Αμερική, στην εκπομπή "Καλοκαίρι Not"!

 
Η κατασταλαγμένη πλέον Μαρλαίν, στο στοιχείο της μουσικής που την εκφράζει, τη ρόκ, έδωσε μικρή συνέντευξη στην εκπομπή "Καλοκαίρι #Not" του Open Beyond Tv μέσω Skype.

Απο το σαλόνι της στη Νέα Υόρκη, με ανατρεπτικό baby pink χρώμα στα μαλλιά, η Μαρλαίν μίλησε στην εκπομπή για το συγκρότημα όπου τραγουδάει ως lead vocal τα τελευταία χρόνια, τις Lez Zeppelin, αλλά, και για το συγκρότημα απ' όπου έγινε ευρέως γνωστή και που έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία για την Ελλάδα και την Κύπρο, τις Hi-5, λέγοντας, μέσα σε πολλά, τι ήταν αυτό που μετάνιωσε στις Hi-5 εκείνη την περίοδο, γιατί διαλύθηκε το συγκρότημα, και οι σκέψεις που γίνονται απο τις κοπέλες για ένα μελλοντικό reunion.

"...Αυτό δεν ήτανε ποτέ ένα θέμα. Ξέρω ότι λεγόταν αυτό, αλλά δεν ήταν ποτέ, που λένε ότι διαλυθήκαμε επειδή κάποιες ήθελαν να κάνουν σόλο καριέρα. Ήμασταν 5 κοπέλες που μας έβαλαν μαζί και ξαφνικά.. κάπου.. η εταιρεία λίγο μας άφησε, μείναμε λίγο μόνες μας δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Χαθήκαμε λίγο για το πώς να συνεχίσουμε, θέλαμε μια διεύθυνση. Θα ήθελα να είχαμε τελειώσει πιο γκράντε, να είχαμε αποχαιρετίσει τον κόσμο σωστά."

Δείτε τη συνέντευξη και όλα όσα είπε η Marlain στο Καλοκαίρι Not παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •